Onze handelsnaam voor de kwekerij op de veiling,
in samenwerking met Central Point Brabant.
Contact opnemen

CPB Sales

CPB Sales is een handelsnaam van onze kwekerij. CPB Sales is voornamelijk bekend onder de klanten gevestigd op de veiling. Onder deze naam worden niet alleen onze eigen planten verkocht maar ook de planten van collega-kwekers uit voornamelijk Brabant en Limburg. Door de logistieke voordelen van Central Point Brabant en onze kennis van het aanbod te combineren kunnen wij een totaal pakket tuinplanten aanbieden aan onze klanten. CPB Sales verzorgd het aanbod op alle belangrijke digitale marktplaatsen voor tuinplanten voor de zakelijke markt.

Onze diensten

Voor u als kweker

Wij brengen u aanbod onder de aandacht bij een groot klantenbestand. Dit klantenbestand bestaat uit twee groepen, namelijk de ‘aanleghandel’ en de ‘visuele handel’. Onder  ‘aanleghandel’ behoren bijvoorbeeld: handelskwekerijen, hoveniers, gemeentes, etc. en onder de ‘visuele handel’ behoren bijvoorbeeld: tuincentra, exporteurs, cash & carry’s, etc.  De ‘visuele handel’ sturen we een wekelijkse aanbodlijst met actuele foto’s. Daarnaast worden alle belangrijke digitale marktplaatsen gevuld met actueel aanbod. Voor onze aanleghandel werken wij voornamelijk op aanvraag via offertes. Het transport wordt door ons geregeld. Wanneer u als kweker interesse heeft in onze diensten kunt u contact met ons opnemen.

Voor de visuele handel

Bent u als inkoper geïnteresseerd in actueel aanbod van diverse boomkwekerijen uit Brabant en Limburg? Meld u dan aan voor onze wekelijkse aanbodslijst met actuele productfoto’s. Een groot deel van ons aanbod is ook te vinden op de verschillende digitale aanbodsbanken. Wij verzorgen twee keer per dag het transport naar alle afzetgebieden zoals: Aalsmeer, Naaldwijk, Bleiswijk, Boskoop, Zundert, Herongen en Lüllingen.

 

Naast deze aanbodslijst hebben wij een breed netwerk van kwekers waardoor wij zeer waarschijnlijk de vraag naar tuinplanten die u heeft kunnen invullen. Hiervoor kunt u altijd contact met ons opnemen en proberen wij u verder te helpen.

Voor de aanleg handel

Heeft u een vraag naar tuinplanten? Wij beschikken over een breed assortiment tuinplanten gekweekt in voornamelijk Brabant en Limburg.

 

Door onze logistieke samenwerking met Central Point Brabant zijn wij in staat om uw complete beplantingslijst snel bij elkaar te krijgen. U kunt uw bestelling natuurlijk af tuin komen laden, echter is bezorgen voor ons ook geen enkel probleem. Door ons brede netwerk hebben wij de plant die u zoekt vaak al gevonden!

 

Wanneer u interesse heeft ontvangen wij uw offerteaanvraag graag per e-mail.